Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

0532034021 ook voor vragen & hulp
Ervaringen

Goedkope Uitvaart (onderdeel van Uitvaart24) vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. www.klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

9.3
4.5
169 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 98 beveelt Uitvaart24 aan.

Uitvaart24

heeft een totaal van 1247 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.3
Beoordeel ons
9
4.5
Prettig contact
Zeer nette discrete persoonlijke service, ondanks dat de gesprekken via de telefoon gingen. Aan alle onze wensen kon voldaan worden. De standaard aangeboden pakketten kunnen naar wens uitgevoerd worden.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 4.5
Deskundigheid 4.5
21-09-2021 Cees, Amstelveen
10
5
perfecte organisatie
Heel aimabel zeer sterk betrokken, niet alleen professioneel maar ook menselijk en ondanks alle organisatorische bijkomstigheden niet duur.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
20-09-2021 john, amsterdam
10
5
Fijne uitvaartverzorging
Heel prettig kontakt, goed gericht op het voorkomen van problemen. Altijd bereid om mee te denken en schatten van mensen die weten wanneer ze nodig zijn! Zelfs een rolstoel stond klaar toen die nodig was. En ook nog goede mogelijkheden bij een goedkope uitvaart. Veel dank voor alle fijne begeleiding.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
20-09-2021 Nelly, Den Haag
9
4.5
Zeer fijne organisatie, was top
De uitvaart was super geregeld. Vriendelijke mensen en hebben aan alle eisen voldaan, zeer hartelijk. De as kregen we ook vrij snel mee zodat we de overledene snel op doorreis aan haar laatste wens kon voldoen, dat was een hele opluchting. Ik kan iedereen deze uitvaart aanraden. Met vriendelijke groeten en bedankt voor de fijne zorg. Avyola Jozsi
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 1.5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
13-09-2021 Avyola Margit, ALmiryda
10
5
Professioneel, deskundig, informatief en prijs kwaliteit.
Alle lof voor de deskundigheid van Tamar en Luz. Zeer goed en duidelijke telefonische uitleg. Precies gedaan zoals wij, de nabestaande en de overledene, het wilden zonder poespas. Ook zeer tevreden over de afgesproken prijs.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie 5
Deskundigheid 5
09-09-2021 AJ van der Spiegel, Amstelveen
6
3
Zoals verwacht
Keurig te woord gestaan, duidelijk, en snel geholpen. Misschien een tip: wanneer men de overledene komt ophalen is het fijn als nabestaanden niet zien hoe de overledene van het bed op de grond en/of horizontaal door de deur zien gaan. Als het niet anders kan, is het wenselijk de nabestaanden even daarop voor te bereiden en hen te adviseren even weg te gaan. Achteraf kan dat beeld je teveel bijblijven.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4
Communicatie 3
Deskundigheid 3
05-09-2021 Christa , Lage Vuursche
10
5
Alles zeer goed geregeld
Goed, snel en duidelijk contact. Kan niet anders zeggen dat alles perfect geregeld was. Het was een mooi afscheid
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 3.5
Communicatie 5
Deskundigheid 4.5
04-09-2021 Lucienne, Hedel
9
4.5
Betrokken met goed oog voor eigen wensen
Oprechte interesse, oog voor je eigen wensen.Prettige samenwerking. Prima zorg.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
04-09-2021 Mieke, Zaltbommel
10
5
Alles Perfect geregeld
Vanaf mijn eerste contact werd alles snel en professioneel geregeld. Een snelle en correcte bevestiging van de afspraken welke stipt en nauwkeurig werden opgevolgd. Wij zijn zeer tevreden met Uitvaart 24. Want je hebt op het moment van het overlijden van een dierbare wel andere dingen aan je hoofd.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
04-09-2021 Marcel, Purmerend
9
4.5
Altijd meedenken
Als prettig omdat men zich niet opdringt en advies geeft waar nodig.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 4.5
Deskundigheid 5
03-09-2021 Raymond, Vlissingen

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Meer ervaringen lezen? Bekijk al onze reviews